• Írjon nekünk! Hívjon minket!

    Írjon nekünk! Hívjon minket!

    Kapcsolat
  • víz - gáz - fűtés - öntözés - légtechnika

    víz - gáz - fűtés - öntözés - légtechnika

    Termékeink

Impresszum

Páll Fűtéstechnika Kft. képviseletében Páll Dénes ügyvezető-tulajdonos jár el. A kft-t Bács-kiskun megye Cégbírósága 03-09-125963 nyilvántartási szám alatt jegyezte be.

A Páll Fűtéstechnika Kft. számára http://pallfutes.hu URL cím alatt hivatalos, magyar nyelvű honlapot üzemeltet. Az ezen az oldalon rendelkezésre bocsátott adatok és szövegek ingyenesen hozzáférhetők, azok kizárólag csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az rendelkezésre álló információkat mindenki saját felelősségére használja. Az oldalon található hivatkozások más, nem a cégünk által fenntartott weboldalakra mutathatnak. Cégünk a közvetlenül kapcsolt oldalak tartalmáért csak abban az esetben felelős, amennyiben ezen oldalak tartalmát sajátjának ismeri el. Más kapcsolt oldalak tartalmáért csak annyiban vállal felelősséget, amennyiben ezekről a tartalmakról tudomása van, és számára technikai szempontból lehetséges és tőle elvárható, hogy a tartalmak felhasználását megakadályozza. Egyéb olyan oldalakon szereplő tartalmakért, amelyek a Páll Fűtéstechnika Kft. oldalára mutató linkeket tartalmazó oldalakhoz kapcsolódnak (mély linkelés), a Páll Fűtéstechnika Kft. semminemű felelősséget nem vállal. Az oldalon, vagy más, linkkel kapcsolódó oldalakon rendelkezésre álló mindennemű információ felhasználása saját felelősségre történik.

Szerzői jog

Az oldalon szereplő, és a Páll Fűtéstechnika Kft. által előállított tartalmak és anyagok a magyar szerzői jog védelme alatt állnak. Harmadik felek munkái ekképp kerülnek megjelölésre. Az itt szereplő tartalmak sokszorosításához, szerkesztéséhez, feldolgozásához, vagy a szerzői jog korlátain túlmutató felhasználás minden formájához a mindenkori szerző ill. készítő írásos hozzájárulása szükséges. Az oldal tartalmának magán, nem kereskedelmi céllal történő letöltése és másolása megengedett.

Adatvédelem

Örülünk, hogy érdeklődik cégünk iránt, és szeretnénk, ha Ön az oldalaink meglátogatásakor személyes adatainak védelme tekintetében is biztonságban érezné magát.

Kapcsolat

Tel: +36-76/430-631
Fax: +36-76/430-631
E-mail: info@pallfutes.hu

6100 Kiskunfélegyháza Bajcsy u. 49.

Nyitvatartás:
Hétfő: 07:00 - 17:00
Kedd: 07:00 - 17:00
Szerda: 07:00 - 17:00
Csütörtök: 07:00 - 17:00
Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva